Maxman

Maxman

 

Maxman

Det är tufft när potensen eller sexlusten uteblir, och förtvivlan och hopplöshet får ett rejält grepp om den drabbade. Och hoppet om en lösning tycks vara helt förbi. Men som för många andra fysiska problem, kan lösningen finnas i naturen. Tidigare trodde de flesta läkare och experter att orsaken till erektionsproblem satt mellan öronen. Men det är bara mellan 10 och 30 % av fallen som beror på psykiska orsaker. Många undersökningar visar det i de flesta fall är fysiska orsaker som ligger bakom utebliven erektion och sexlust. Klassiska förklaringar är högt blodtryck/stress, diabetes II, hormonbrist, hjärt-kärlsjukdomar, långvarig hög kolesterolhalt, låg ämnesomsättning eller infektioner.
Fysiologiska processer har stor betydelse
Detta ställer alltså höga krav på vilka näringsämnen du får i dig och hur duktig du är på att regelbundet ge kroppen nytt bränsle i form av fysisk aktivitet. En vältränad kropp som får i sig rätt blandning och mängd av näringsämnen, fungerar optimalt.
Du måste ta det första steget!
Många män struntar i att söka hjälp för sina erektionsproblem. Oberoende statistik visar att hela 80 % av männen som drabbas av erektionsproblem, inte berättar om det för sin läkare. Och endast 3 % av männen med sviktande potens har diskuterat saken med en vän. Det visar sig emellertid ofta att de män som aktivt gör något åt saken, får positiva resultat. 

Nu finns det en naturlig lösning
Det har länge varit känt att det finns örter och verksamma ämnen från naturen som kan ge en stark effekt. I laboratoriet har vi lagt ner mycket energi på att få fram en optimal blandning. Ett naturligt piller som ska stärka och förbättra din erektion och samtidigt ge dig tillbaka och öka din sexuella energi. Och dessutom var kravet att tillskottet skulle fungera prestationsfrämjande och uppiggande.
Dessa starka koncentrat innehåller många naturliga ämnen som har blivit kliniskt testade för sina förmåga att öka den sexuella lusten, de sexuella funktionerna och den sexuella uthålligheten. Formulan fungerar också som ett enastående maskulint ämne: hälsosam för prostatan, främjar njurarna, skingrar trötthet och ryggvärk, lindrar spänningar och förbättrar hela den sexuella hälsan. 
*Reaktion inom 10 minuter efter intag.
*Höjer och ökar den sexuella uthålligheten långsiktigt 
*Förmåga till fler samlag
*Ger starkare och hårdare errektion
. *Bättre erektion och maximal sexuell njutning
*Tillfredsställer verkligen din partner
*Långtids erektion 
*Påverkar en hälsosam produktion av sex-hormoner
*Fortgående energi efter samlag. 
Hur fungerar det?
Dessa ört-extrakt har väldokumenterad effekt, som effektivt tar bort blockeringar i artärer och ökar blodtillströmmningen till penis. 
Dosering : 1 kapsel 10 minuter innan samlag , för bästa effekt intag kapslar på fastande mage. 
Specifikation : 2000mg / kapslar, 10 kapslar / box.
Förvaras utom räckhåll för barn.

 


Maxman x 10

Maxman x 10

  Maxman x 10 Det är tufft när potensen eller sexlusten uteblir, och förtvivlan och h..

439.00kr

Maxman x 20

Maxman x 20

  Maxman x 20 Det är tufft när potensen eller sexlusten uteblir, och förtvivlan och hoppl..

778.00kr

Showing 1 to 2 of 2 (1 Pages)
Sensual pic